Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Subota 14.05.2016.
20:42
Vestionline A
"Počeli su inženjersko-tehnički radovi u izgradnji Zida na granici sa Rusijom u Luganskoj oblasti", rekao je zamenik ministra za privremeno okupirane teritorije u Ukrajini Georgij Tuka, prenose agencije.
Nedelja 15.05.2016.00:51
Није Србија, сомино поссрана, већ Вучић....Србија је гласала за Русију (као и увек)!!!
Nedelja 15.05.2016.00:57
Глас Србије је глас народа а народ се неда преварити. А ти ДИЈАДЕРО, спремај Авганистанску флоту....ено ти Курди разбијају обрезану браћу ....... h.tp://politikus.ru/video/76353-kurdy-igloy-sbili-tureckiy-vertolet.html
Nedelja 15.05.2016.09:07
"Глас Србије је глас народа а народ се неда преварити." - listom za NATO (osim sake jada zvane rusofilcici) i uskoro putem Crne Gore . Referendum , narod odlucuje !
Nedelja 15.05.2016.01:11
Ej "Srbi" moji , koliko vekova smo postojali pre Amerike i da li prodje 15-20 godina , a da ne ratujemo ??? Prisaberite se malo pre nego sto krenete da "citirate" vaseg omiljenog kremaljskog ludaka !? Pravilo kojim ja temeljim cinjenice , su :- Amerika kao drzava ostala je tolika kolika je , uvek ista bez "gazenja" , kradje teritorija i nikad na ustrb i preko dojstojanstva komsija (Meksiko , Kanada , Kariba ....) !!! Rusija od OSNIVANJA (KIJEVSKA RUSIJA) sicusna drzavica bese (KO ih je "doveo" i odakle su dosli ???) , a kolika je danas ??? Da li ja ta Kijevska Rusija imala komsiluk ??? Ko im je bio komsija , mozes danas da znas (kazes sa sigurnoscu) ???Rusija (ako smo iz te loze tj. copora , ZASTO smo od njih "zbrisali" glavom bez obzira - i ne samo mi !?) svakih 20-30 godina "KROJI" granice ! Da li danas Rusija ima komsiluk ??? Kako se osecaju bivse drzave SSSR-a , Varsavskog pakta !? Kako se osecaju danas Japan (Kurilska ostrva) , Azerbejdzan ( Nagorno-Karabakh) , Gruzija (Juzna Osetija , Abhazija) , Ukrtajina (Krim , Donbas) , Moldavija (Transnistrija) ... ??? Rusija ih zive ojadi !!! ...Budale su svojevremeno cak krenule i na KINU zbog nekih tamo mocvarnih ritova !? Nezajazljivi i uvek gladni zemlje , zemlje zemlje ... Svaka imperija je imala "svojih pet minuta" ali Rusiji je u genima (milenijumska) konstantno ZEMLJOKRADJA . Pribaltik , Poljska , Ceska , Rumunija ... dan danas mole i kume "Boga" i Nato da im se slucajno Rusi (NI) NE priblize (gori su od kuge ,side , ebole - zajedno) . Moze se mirne savesti zakljuciti da su cak sve ove bolestine prihvatljivije nego ponovno saveznistvo sa Rusijom !!! Nije to jedan primer , jedna drzava , to su sijaset tj. bezbroj drzava koje od Rusa beze kao "djavo od krsta" !!! Zapitajte se rusofilcici bar malo , stavite prst na celo - zasto se citavi NARODI distanciraju od tog ZLA zvanog Rusija !!! ??? Hermeticki zatvaraju granice prema istoj . Rusija je ta koja ce doneti ZLO i kraj civilizacije !!! Najnesretniji narodi na svetu su oni koji se granice sa Rusijom !!! CINJENICA .

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)